IH Standardi

International House Cambidge Center Podgorica je od svog osnivanja 2007. godine član međunarodne mreže škola International House World Organisation iz Londona. Ova mreža već više od 60 godina predstavlja sinonim za visoke standarde, kada je izučavanje stranih jezika u pitanju.

IH Podgorica Ucionica

Medjunarodni standardi

Poštovanje svih navedenih međunarodnih standarda, pozicionira INTERNATIONAL HOUSE CAMBRIDGE CENTAR PODGORICA među vodeće škole u regionu i daje privilegiju da naše diplome budu priznate kod većine značajnijih kompanija, institucija i univerziteta na svim kontinentima.

Kako bi bili sigurni da se ti standardi poštuju u praksi, sve škole koje posluju u okviru ove mreže se inspektuju svake dvije do tri godine, zavisno od dužine članstva.

Nastavne metode moraju da budu usklađene sa evropskim standardima. Komunikativna metoda omogućava da se stečeno znanje efikasnije primjenjuje u praksi.

Kroz komunikaciju se izučavaju sve gramatičke forme i obogaćuje vokabular. Istovremeno se usavršavaju sve četiri jezičke vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

Na časovima se koriste isključivo udžbenici i nastavna sredstva koja su predviđena ovim standardima.

Parent carrying child

Osigurajte budućnost znanjemengleskog jezika