Opšti kursevi

IH Podgorica Cambridge Center

Opšti kursevi su namijenjeni polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja, od apsolutnih početnika, do onih koji se izvanredno služe stranim jezicima. Opšti kursevi - engleskog, njemackog, španskog i francuskog su namijenjeni polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.

IH Podgorica Cambridge Center

Kursevi se pohađaju u proljećnom i jesenjem semestru. Jedan semestar traje četiri mjeseca. Polaznici pohađaju nastavu dva puta sedmično po dva školska časa (devedeset minuta).

Naši polaznici imaju mogućnost da uz pomoć iskusnih predavača izučavaju engleski, njemački, francuski i španski jezik po najsavremenijoj komunikativnoj metodi.

Uzrast

Za sve uzraste

Datum

proljeće - jesen (semestar)

Radno vreme

9 - 12h i 16 - 21:30h

Grupa

Grupe do 10 polaznika

Program description 01
Program description 02
Program description 03

Za apsolutne početnike, koji nisu do sada imali priliku da koriste engleski jezik, namijenjen je A0 stepen.

Nivoi opštih kurseva su usklađeni sa nivoima Savjeta Evrope (Zajednički jezički okvir – Common European Framework of Reference – CEF):

  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1

A0 i A1 stepen se pohađaju po jedan semestar, dok je za ostale stepene (A2, B1, B2 i C1) potrebno pohađati kurseve po dva semestra. Poslije svakog semestra se organizuje završni ispit i polaznici dobijaju međunarodne diplome.

Program description 01
Program description 02
Program description 03

Sve više i više se traži znanje njemačkog jezika, kako za posao, tako i za nastavak školovanja u svim zemljama tog govornog područja.

Često vidimo oglase u kojima se u Njemačkoj traži radna snaga sa različitim nivoima obrazovanja. Obezbijedite na vrijeme diplomu i bolju budućnost. Uz pomoć iskusnih predavača i komunikativne metode nastave savladajte prve korake i usavršite znanje njemačkog jezika do najvišeg nivoa.

Cambridge Centar International House Podgorica ima iskustvo od 14 godina u organizaciji nastave koja je usklađena sa standardima Savjeta Evrope. Budite na vrijeme, zakažite besplatnu provjeru znanja i započnite novu jezičku avanturu. Korak ispred u jednom i jedinom Cambridge Centru IH Podgorica

Opšti kursevi

Kursevi su namijenjeni polaznicima svih uzrasta i nivoa znanja.

Želite da saznate više o nasim kursevima

Kontaktirajte nas

Cijena po semestru

280€

Plaćanje se vrši u dvije rate

  • Prva rata 140€ se uplaćuje nakon prvog časa
  • Druga rata 140€ sredinom semestra

Osigurajte budućnost znanjemengleskog jezika