Tečajevi za decu

IH Podgorica Cambridge Center

Većina lingvista i psihologa smatra da je uzrast od četiri godine najbolje vrijeme za početak učenja stranih jezika. Program nastave u Cambridge Centru IH je usklađen sa mogućnostima i potrebama djece predškolskog uzrasta.

IH Podgorica Cambridge Center

Cambridge Centar IH je pravi izbor za Vas, jer ćete vrlo brzo poželjeti da Vaše dijete, pored odličnog znanja, dobije diplomu koja je priznata svuda u svijetu. Većina lingvista i psihologa smatra da je uzrast od četiri godine najbolje vrijeme za početak učenja stranih jezika. Program nastave u Cambridge Centru IH je usklađen sa mogućnostima i potrebama djece predškolskog uzrasta.

Predavači koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa djecom koriste savremene metode nastave. Djeca kroz igru, pjesmu, crtanje i zabavu uče prve riječi na engleskom jeziku, u savremeno opremljenim učionicama. Nastava se obavlja u manjim grupama, tako da predavači mogu kontinuirano da prate napredak svakog djeteta pojedinačno i o tome informišu roditelje.

Uzrast

Za predškolski uzrast i osnovce

Datum

proljeće - jesen (semestar)

Radno vreme

9 - 12h i 16 - 21:30h

Grupa

Grupe do 10 polaznika

Program description 01
Program description 02
Program description 03

Tečajevi engleskog jezika za osnovce su primjereni vašem uzrastu i nivou znanja. Korišćenjem komunikativne metode, glavni akcenat se stavlja na upotrebu stranog jezika i naprednog programa, koji obuhvata više od školskog gradiva, tako da djeca sa lakoćom prate školski program. Iskusni nastavnici, putem interakcije na času, vam pomažu da brzo naučite nove riječi i gramatičke forme.

Najnovija izdanja udžbenika omogućavaju da vam učenje predstavlja zadovoljsto.

Tečajevi za osnovce

  • Časovi se održavaju dva puta sedmično po 45 minuta.
  • Jedan semestar traje 4 mjeseca

Cambridge Center IH, kao međunarodna škola stranih jezika, je pravi izbor za vas, jer ćete vrlo brzo poželjeti da, pored odličnog znanja, imate diplomu koja je priznata u čitavom svijetu. U Cambridge Center IH ćete saznati zašto nam je poznati Cambridge Univerzitet iz Velike Britanije ukazao povjerenje da budemo njihovi jedini autorizovani predstavnik za Crnu Goru.

Tečajevi za decu

Kroz komunikaciju djeca savladavaju i složenije jezičke strukture i tako se postepeno pripremaju za gradivo namijenjeno za školski uzrast.

Želite da saznate više o nasim kursevima

Kontaktirajte nas

Cijena po semestru

80€

Za predškolski uzrast

  • Plaća se u četiri mjesečne rate po 20€

Cijena po semestru

120€

Za osnovce

  • Plaća se u četiri mjesečne rate po 30€

Osigurajte budućnost znanjemengleskog jezika